Wednesday 10 February 2016

Ivan Tepeš - čovjek izvrnutih vrijednosti


  Foto: Damjan Tadić / EPH           

Ivan Tepeš rođen je 1980. godine u Zagrebu. 1999. godine postao je članom Hrvatske stranke prava. Od 2012. bio je zamjenik predsjednice Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević, da bi 2016. godine bio imenovan za potpredsjednika Hrvatskog sabora.

Ova osoba je samo jedna u nizu simpatizera ustaštva i nacizma u “Domoljubnoj” koaliciji. Vidjelo se to već kod izglasavanja vlade kada je zdušno branio ministra kulture Hasanbegovića tvrdeći da čovjek ništa lose nije rekao. Da podsjetimo, Hasanbegović je rekao kako je antifašizam samo floskula. Ivan Tepeš u tome ne vidi bas ništa spornoga, i još k tome licemjerno se usuđuje optuživati oporbu da pokreću ideološke rasprave. Da to nije moralno dno kojeg Tepeš može dosegnuti imali smo prilike vidjeti i na prosvjedu protiv Z1 televizije. Nečuveno je da se jedan visoki vladin dužnosnik pojavi na prosvjedu protiv jedne nezavisne institucije koja je radila svoj posao i provodila zakone ove države. Sve su maske pale kad se Tepeš pridružio krvoločnoj ustaškoj gomili izvikivanjem nacističkog pozdrava “za dom spremni”. Time je svjesno prekršio (još jedan) zakon ove države, pokazao je kako ne namjerava poštivati zakone ove države, te kako je protiv Ustava RH i samim time protiv moderne Hrvatske države. Kao zadnji licemjer opet se obrusio na bivšeg premijera Zorana Milanovića, jer ga je dotični nazvao “filofašistom”. To je kao da netko kaže kako mrzi sve Zidove, a onda se uvrijedi kad ga netko nazove antisemitom.

Izrod i izdajica Hrvatske


Ivan Tepeš zali za propalom zločinačkom NDH, u kojoj nije bilo demokracije i slobode medija. Ovaj potez Ivana Tepeša pokazuje koje su njegove istinske zelje i sto sve možemo očekivati od ove vlade.

S obzirom na to da Ivan Tepeš na sve sumnje i optužbe nije iznio nikakav protuargument, možemo zaključiti da je Ivan Tepeš tek obična hulja i ljudsko dno bez morala. To je čovjek koji mrzi Hrvatsku i sve Hrvatsko. To je običan izrod i izdajica koja je krije pod krinkom domoljublja. Hrvatska vlada moći imati poštovanje građana dokle god drži neoustašu u svojim redovima.

No comments:

Post a Comment