Tuesday 9 February 2016

Željko Reiner na skijanju pod rotirkama


  Foto: Goran Jakus/Pixell           

Nakon sto je Željko Reiner izjavio kako ce vratiti dignitet saboru, odmah nakon toga je svojim postupcima učinio potpuno suprotno od toga. U jeku pregovora za sastavljanje vlade, već drugi radni dan gospodin Reiner se zaželio malo odmora, pa se tako sa svojom obitelji zaputio na skijanje. Bas poput i gospodina Reinera, mnogo se Hrvata odlučilo zaputiti na skijanje, sto je stvorilo kolonu vozila u kojoj se čekalo preko sat vremena. Kako Reiner kao predsjednik Sabora spada u prvu kategoriju štićenih osoba mora imati stalnu pratnju, financiranu iz državnog proračuna, on je to odlučio dobro iskoristiti i zaobići kolonu. Dakle, dok je državu u političkom rasulu i bez sastavljene vladu, novopečeni predsjednik Sabora se odlazi provoditi na Europska skijališta.

Grmoja protiv


Nikola Grmoja, glasnogovornik MOSTa pokazao je malo zdravog razuma, te rekao kako je potpuno neprimjereno u ovakvoj političkoj situaciji odlaziti na skijanje, a pogotovo pod pratnjom čiji su troškovi neprihvatljivi.

Iz postupka Željka Reinera vidimo onu staru bahatost HDZa i njegovih dužnosnika, koje ćemo se nagledati do idućih izbora.

No comments:

Post a Comment