Friday 4 March 2016

"Domoljubi glasaju za HDZ"







Najnovije vrijeđanje inteligencije stiže od Tomislava Karamarka koji je izjavio kako domoljubi glasaju za HDZ! Ovakva izjava ne bi bila neka vijest da dolazi od diktatora Sjeverne Koreje Kim Jong Una. Možda nas to ne bi ni trebalo čuditi s obzirom na Karamarkovu udbašku prošlost (link ovdje).

Karamako – mrzitelj Hrvata


Na posljednjim izborima za Hrvatski Sabor za HDZ je glasalo 771 008 birača od 3 788 788 ukupno. Dakle, to je 20.35% od svih građana s pravom glasa. To znači da za HDZ nije glasalo 4/5 birača, tj. 79.65% birača. Zastrašujuće je to što Karamarko tih 79.65% Hrvata smatra ne domoljubima. Jesu li svi oni trebali završiti u Crnojinom registru izdajnika? Karamarko kaže da ne voli one koji nisu domoljubi, a pošto čak 79.65% Hrvata nije glasalo za HDZ, to znači da Karamarko mrzi većinu Hrvata. Dakle, imamo “domoljuba” koji ne voli većinu Hrvata!


Također, HDZ i Karamarko opet opravdavaju svoj lopovluk kroz lažno domoljublje. Provode se iste politike kao i za vrijeme Sanadera, a provode ih isti ljudi kao i za vrijeme Sanadera. Karamarko valjda misli da je narod glup i ne vidi njegove prave namjere i licemjerje. On misli da će veličanje Tuđmana poništiti njegovo blaćenje dok je još radio kao voditelj izbornog stožera Stjepana Mesića. A to da li je narod doista toliko glup vidjet ćemo na idućim izborima.


Pravi Hrvati NE glasaju za HDZ



Nakon svega sto je HDZ učinio Hrvatskoj, možemo reći da pravi domoljubi i Hrvati ne glasaju za HDZ. Ipak je 79.65% Hrvata istinski domoljubno, te ima nade za ovu zemlju.

No comments:

Post a Comment