Sunday 6 March 2016

Lažna imovinska kartica Tomislava Karamarka


  Foto: Željko Hajdinjak/Cropix           




Kao što je to prema zakonu dužno povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa objavilo je imovinsku karticu prvog potpredsjednika Vlade RH Tomislava Karamarka.

Prema njoj Tomislav Karamarko se ne može nazvati bogatim čovjekom, već samo dobrostojećim. Njegova neto mjesečna plača iznosi 18.444,09 kuna. U vlasništvu ima samo jedan stan u Zagrebu od 105 kvadrata. Od pokretnina nema ništa, pa čak niti automobil. Nema Karamarko niti ušteđevine, dionica, firmi, umjetnina, skupocjenih satova – ništa. Reklo bi se skroman čovjek, a kao takav čak bi se mogao i svidjeti hrvatskom narodu.

Pošto je HDZ ipak HDZ, i znamo svi kakav je HDZ, potrudili smo se istražiti je li Tomislav Karamarko zaista tako skroman. Imali smo što i naći. Već samim detaljnijim googlanjem i pretraživanjem YouTube-a može se naci mnogo sumnjivih i kontradiktornih stvari. Kao potvrdu svega otkrivenog kontaktirali smo Karamarkove susjede i poznanike – jednostavno preko Facebooka.

Dovoljno je samo pogledati emisiju Latinice iz 2011. godine. O stvarima tamo iznesenima nitko ne govori, niti su ih Karamarko ili HDZ ikad opovrgnuli.

Da ne duljimo pisanjem, pogledajte idući prilog Latinice:




Za kraj se možemo samo zapitati hoće li DORH ista poduzeti po ovom pitanju, te hoće li HDZ-ovi birači i dalje zatvarati oči pred kriminalom HDZ-ovaca?

No comments:

Post a Comment